Hoe gaat Designkuip te werk?

Het samenwerken tussen Designkuip en een klant is ten alle tijden een eerlijk en transparant proces.

1. Doelstelling

Allereerst gaan we bepalen wat de doelstelling is van uw website. Hieruit kunnen wij beslissen welke functionaliteiten de toekomstige website moet bevatten. Aan de hand van de doelstelling van uw website kunnen we verder gaan kijken naar het ontwerp en wat uw wensen en verwachtingen zijn.

2. Ontwerp

Vanuit uw doelstelling gaan we verder in op het ontwerp dat uw website gaat krijgen. We vragen op voorhand wat uw wensen en verwachtingen zijn. Vanuit hier selecteren wij een lay-out die aansluit bij uw business. Deze lay-out is volledig aanpasbaar. U geeft aan welk lettertype, kleuren en grootte van letters er gebruikt moeten worden. Wij installeren de lay-out op onze testserver.

3. Aan de slag

We beginnen met het aanpassen van de homepage en de header en footer. Wij houden een online sessie om dit te bespreken. De punten uit de online sessie worden verwerkt. We passen de overige pagina’s aan. De feedback uit deze sessie wordt verwerkt. U levert de teksten en foto’s/video’s aan en wij verwerken deze in de website. Indien er nog zaken moeten worden veranderd, zullen we deze aanpassen.

4. Testen

Wanneer de website helemaal is gebouwd, zal deze nog worden getest op verschillende devices. De website zal uitgebreid worden getest op de verschillende devices zoals laptop/pc, tablet en telefoon. Indien alles in orde is, is de website in principe klaar voor de oplevering.

6. Oplevering

Nadat alle testen zijn uitgevoerd zullen wij de website gaan installeren. Wanneer de website eenmaal is geïnstalleerd testen we nogmaals de website nu dat deze live staat. Zodra de website tweemaal is getest krijgt u een bericht van ons dat de website online staat.

7. Nazorg

Hopelijk bent u hartstikke blij met de oplevering van uw website en loopt u niet tegen problemen aan. Natuurlijk kunnen er altijd ontevredenheden of probleempjes naar boven komen. Tot 2 weken na de oplevering is het nog mogelijk om kleine aanpassingen door te voeren. Hiervoor zullen geen extra kosten worden berekend. Wij willen natuurlijk dat iedereen blij is met het uiteindelijke resultaat.

‘ Bij elkaar komen is een begin, bij
elkaar blijven is vooruitgang, met
elkaar werken is succes

~ Designkuip

Tijd voor een professionele website?

Wilt u graag een website laten maken met WordPress? Professioneel en vakkundig? Heeft u een verouderde website Of presteert uw website slecht op het internet? Wellicht bent u net gestart met uw eigen bedrijf en wilt u een passende website laten maken? In elk geval kan Designkuip u met plezier helpen. Bij Designkuip kunt u met al uw wensen & verwachtingen terecht. Ook voor wensen die buiten onze diensten om vallen bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen! Vul hiernaast gerust het invulformulier in, dan proberen wij zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.

Contact

DesignKuip
Tilburg, Brabant
(06) 498 78 705
info@designkuip.nl

Designkuip ©2022 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Contact

DesignKuip
Tilburg, Brabant
(06) 498 78 705
info@designkuip.nl

.

Contact

DesignKuip
Tilburg, Brabant
(06) 498 78 705
info@designkuip.nl

.